Dijous… del mes de Juny 2013

Aquest mes de Juny continuem amb més concerts dins el cicle de concerts “…dijous d’aprop” al baRrOK, comptarem amb la presència de

6 de Juny 2013:

Francesc Guilera

Francesc Guilera (véu, guitarra) i Joan Martí (contrabaix), donem vida  a històries, pensaments, imatges o vivències en forma de cançons que recorren diferents ambients, des de l’íntim a l’humorístic o festiu, combinant sonoritats i ritmes tradicionals, meditarranis, nordamericans, llatins, africans i brasilers. Temes propis, versions d’MPB i temes d’altres autors que ens agraden.
https://www.facebook.com/francesc.guilera
http://francescguileraencompanyia.bandcamp.com/

…i un video que us vol convidar a somriure… http://www.youtube.com/watch?v=dN49XZGM8EQ

IMGP5924_v3

 

 

 

 

 

 

+ Alfredo Canalejas i Emilio Rosales

Cantautor santboià i guitarrista barcelonés que treballen junts desdel 2007 per donar lloc a aquest dúo acústic.
Cançons pròpies amb  ritmes de rock,blues, swing i bossa, lletres que parlen de retrats urbans, sentiments e inquietuds diverses.
També incorporen als seus concerts algunes versions clásiques dels músics que admirem (Djavan, Neil Young, Van Morrison,  Vinicius de Moraes, Gato Perez..etc )
Al 2009 treuen el seu primer CD autoproduït “Señales de Humo”: http://www.jamendo.com/es/list/a88017/se-ales-de-humo

http://www.youtube.com/watch?v=q0F_I2oZykI&feature=share&list=UUQ26MeXWXs6R_nCdk-7Duug

Portada Maqueta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 de Juny 2013: Jordi Gomara (cantautor)

“Jordi Gomara” és un cantautor de Vallromanes, El Vallès Oriental, nascut a Barcelona ciutat. Després d’un temps allunyat dels escenaris va ser convidat a participar al X Festival de Cantautors i Intèrprets de Sant Boi de Llobregat i retornà cantant a la presó Quatre Camins durant el maig de 2009. A partir d’aquí va reprendre la seva activitat de manera continuada actuant per diversos indrets i escenaris de Catalunya, el País Valencià, Madrid i Tolosa de Llenguadoc. Ha estat convidat a cantar i entrevistat a diversos programes de ràdio i televisió. D’entre la llarga llista de concerts podem també destacar la seva participació a la Presentació de Blaugranes en Cadira de Rodes a les Cotxeres de Sants de Barcelona, amb Cesk Freixas i la Companyia Elèctrica Dharma… Cançó d’autor en acústic (guitarra i veu) o bé amb diferents músics segons les condicions de l’actuació. Cançons pròpies preferentement en català, amb versions d’altres autors en català i castellà.

http://itaca2000news.blogspot.com.es/

JordiGomara-87

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 de Juny 2013: Línia Maginot (pop-rock)

“Línia Maginot” és el nou projecte que ha reunit a Magí Mestres, ex-membre de La Brigada, Pau Albà, bateria de Tokyo Sex Destruction i Les Sueques, Jordi Ferret, baixista en mil batalles i Guillem Albà, actor i músic, per fer unes cançons de vessant melódica amb un rerefons folk mediterrani, un parell de càpsules de pop vilanoví i alguna recepta de països anglosaxons. Històries passionals, incomprensions amoroses, relacions afectuoses però també fredes, alguna tempesta emocional però sempre amb bones intencions, confeccionen el món interior dels Línia Maginot. Presenten els sis primers temes enregistrats a l’estudi RivieraAffair durant el 2012 i altres temes encara inèdits que s’inclouran en el serà el seu primer llarga durada a punt de fer-se realitat. En escena un concert dinàmic on convinen temes elèctrics i calma acústica, paisatges sonors amb terratrèmols vocals i alguna que altra amable performance.

http://liniamaginot.bandcamp.com/

405936_315142098520495_2042876057_n