Dijous… del mes d’Abril 2013

Aquest mes d’Abril continuem amb més concerts dins el cicle de concerts “…dijous d’aprop” al baRrOK, comptarem amb la presència de

4 d’Abril 2013: miTchel & co

La veu de miTchel, en companyia de la seva guitarra, interpretarà cançons dels seus dos últims treballs Made in BCN i Songs from the silence, i adelantarà algunes peces que formaran part del nou CD.
En boca del propi autor, qui asisteixi a aquesta actuació trobarà “línies nues sobre el blanc d’un llenç sonor”.

www.mitchelco.bandcamp.com
www.mitchelco.wordpress.com

mitchel2bn

 

 

 

 

11 d’Abril 2013: jorcx (cantautor)

“El cantautor Jorcx (Jordi Calmet Xartó) presenta el seu nou disc basat en els poemes de Joan Margarit. També interpretarà més cançons pròpies i d’alguns dels seus altres mestres (com Leonard Cohen, Bob Dylan, Sisa…) acompanyat amb guitarra acústica i harmònica.”

http://www.jorcx.net/

http://open.spotify.com/album/6uKAoEnk6PamOHg575eNyz

jorcx

 

 

 

 

18 d’Abril 2013: L’Abdominable Gallina Nauseabunda (gallina desafinada)

Fill de la putrefacció d’una societat en avançat estat de descomposició, l’abdominable gallina nauseabunda ens ofereix l’oportunitat de redempció tant desitjada per tots. pep rius, ésser metamòrfic aqui i allà, decideix després d’assistir a un concert de Marc Eitzel convertir-se en L’abdominable Gallina Nauseabunda. Un projecte paral.lel a tots els demés projectes paral.lels de la seva existència en el món material que li permet sentir-se desde Tom Waits fins a Bob Dylan sense sortir de casa.

DK_Gallina_01

 

 

 

 

25 d’Abril 2013: The Missing Leech + Ull de Vellut

The Missing Leech és l’alter ego de Maurici Ribera, cantautor de Sant Joan de Vilatorrada que pràctica l’antifolk i folk punk amb temes sovint de sonoritat indie. Amb un gran bagatge després de més de 310 concerts, ha tocat en dues ocasions al Primavera Sound (edicions 2008 i 2011) i ha realitzat gires per Europa i Nova York, on va participar al festival d’antifolk del Sidewalk Cafè., Nova Zelanda, Canadà… A més a més ha fet de teloner de: Daniel Johnston, The Wave Pictures, Toby Goodshank, Robert Scott, Patrick Fitzgerald, Chris Knox i Simon Finn. Amb bandes d’aquí com: Adrià Puntí, Joan Colomo, Surfing Sirles, Anímic, Esperit, Liannallull, El Petit de Cal Eril,… Ha estat semifinalista del Sona 9 i recenment ha tocat de teloner de Daniel Johnston a la Sala Bikini. Actualment presenta el seu segon treball discogràfic Trompetes a Holanda, àlbum autoeditat.
http://themissingleech.bandcamp.com/

tehmising

 

 

 

“Helena i Ull de Vellut”: Palla d’estiu és el primer projecte del líder d’Ull de Vellut, Carles Vilardell i la cantautora Helena Belmonte. Amb un format senzill, les cançons tenen un punt experimental i atrevit que les poden arribar a fer tant estranyes com dolces a la vegada. Escrit sota el sol de l’estiu de la plana de Vic, les lletres autobiogràfiques evoquen els petits grans moments del camí cap a la vida adulta.

http://ulldevellut1.bandcamp.com

helena